Mida del textText més gran Text predeterminat
Jàssera Presentació  Contacte
 
  Presentació
   
 

El nostre nom

Jàssera, segons el Gran Diccionari de la Llengua Catalana, significa la “biga que serveix de suport a d’altres bigues, anomenada també biga mestra”.

Aquest significat és el simbolisme que hem volgut traslladar al nom de la nostra empresa que dóna suport a diferents iniciatives comercials. És també una forma de recuperar un mot que poc a poc ha anat desapareixent de la nostra vida quotidiana.

   
   
  El nostre compromís

La posada en marxa d' Iniciatives Jàssera el 2007, és el resultat de la voluntat de donar resposta a un seguit de necessitats de mercat detectades en diferents sectors al llarg d’anys d’experiència per part dels seus impulsors. El compromís de Jàssera és fer viables diferents iniciatives que permetin oferir serveis i productes innovadors, autocentrats i normalitzats.
   
   
 

Els nostres objectius

Iniciatives Jàssera neix amb la voluntat de crear una empresa catalana amb els objectius de:

 
     
  Promoure el nostre patrimoni cultural.
     
  Potenciar i difondre els productes, en el sentit ampli del mot, elaborats a casa nostra.
     
 
Dins el sector de serveis a les persones físiques, jurídiques i institucions en el camp de la producció de la indústria cultural, l’àrea alimentària i el marxandatge. Tot fet amb una política empresarial autocentrada en el país i en la llengua que el vertebra.
     
   
 

Els nostres valors

Partim del principi que una empresa, per petita que sigui, no solament està ubicada físicament a un territori, a un país, sinó que ha de tenir responsabilitat social, ha de tenir un compromís inequívoc amb aquest i respecte i implicació amb la seva societat i cultura. Per això:

   
 
     
  Fem un ús plenament normalitzat de la llengua catalana, en tots els àmbits i relacions de l’empresa i de les seves iniciatives comercials, entenent-ho com un exemple de normalitat i prestigi.
     
  Els nostres productes i serveis són respectuosos amb el medi ambient, el territori i aporten valors positius a la nostra societat.
     
 

Promovem hàbits saludables entre els nostres conciutadans, així com la igualtat d’oportunitats de les persones.

     
  Fomentem la innovació tecnològica.
     
  Fidels amb el nostre compromís, un 15% dels beneficis anuals, un cop complertes les obligacions fiscals, es destinaran a finançar projectes de la societat civil catalana i a projectes de cooperació internacional.
   
   
   
Vols rebre les ofertes i novetats? | Contacta'ns | Atenció al client | Mapa web | Avís legal
 
© 2013 - Jàssera, S.L.N.E. | XHTML 1.0 | CSS